Loading...
Hypnotic Breast Enlargement – Michael De Roeck- Belgium2020-04-28T08:58:26+00:00

Michael De Roeck

Antwerpen – Gent – Aarschot (Belgium)

Mijn naam is Michael.

Al jaren ben ik enorm gefascineerd door hypnose, als coach begreep ik al snel indien je een blijvende verandering wilt maken in denkpatroon, gevoel of gewoonte dat het onderbewustzijn zeer belangrijk is.

Na vele opleidingen in binnen en buitenland ben ik aan de slag gegaan als voltijds hypnosetherapeut en gebruik ik hypnose als tool om mensen te helpen hun persoonlijk doel te bereiken.

Mijn specialiteit is mensen te helpen om blijvend te stoppen met roken. Na een opleiding in de VS heb ik het stop4ever programma ontwikkeld waarbij ik zelfs levenslange garantie geef, dat je voor goed een niet-roker bent en blijft.

Graag wil ik helpen om jouw doel te bereiken.

  • Dutch

  • English

HypnoseCentrum.be

Nieuwlandlaan 150

3200 Aarschot

📞 +32 16 57.30.92.

📧 michael@hypnosecentrum.be

🌐 www.hypnosecentrum.be